TILBAGE

Her kan du gå dybere i process, boliger, hvem der står bag, og hvordan du kan blive en del af det hele.

Hvem står bag Elleville?

Elleville laves i et innovativt samarbejde mellem Almenr og Poshtel – med BIG og Rambøll som partnere.

Fællesskab:
Almenr  er Danmarks største medlemsorganisation for bofællesskaber og står for at samle Elleville-fællesskabet og sammen med beboerne udvikle rammerne.
Læs mere om Almenr her:
www.almenr.dk


Boliger og infrastruktur:
Poshtel er et innovativt designfirma, der bygger bæredygtige mikrohuse til hoteller rundt omkring i verden. Ved at bruge Poshtels byggesystem får vi maksimal kvalitet, miljø og fleksibilitet til alle. Læs mere om Poshtel her: poshtel.io

Poshtel er ejet af de samme investorer, der vil finansiere og stå som udlejere. Poshtels stifter kommer selv til at bo i Elleville.

Arkitekt:
BIG (Bjarke Ingels Group) skal sammen med Almenr designe landsbyen på baggrund af medlemmernes input. BIG kan tænke arkitektur og miljø, så det skaber optimale rammer om både det private og det fælles.


Ingeniør
:
Rambøll bidrager både til Poshtels byggesystem, 5TH Element og til design af byggemodningen.


Design og materialer:
Vi gør en dyd ud af at finde gode partnere til byggeri, interiør mv, der lever op til både lækkert design og høj bæredygtighed. Foreløbigt har vi bl.a. indgået aftaler med:

File Under Pop der specialiserer sig i at beklæde vægge, gulve og lofter med håndlavede ler fliser og lavasten, håndmalede tapeter og eksklusiv maling.

Anker&Co der har mere end 25 års erfaring fra belysnings- og designbranchen. De står for at designe lys til Elleville.

Processen

Co-Dream
Jul 19' - jan 19'

I første fase samler vi en stor gruppe af interesserede i et forløb med middage, talks og workshops. Her deler vi tankerne om Elleville med alle interesserede og screener ansøgere.
Sammen drømmer vi, diskuterer og finder frem til det solidt koncept for landsbyen.

Hvad skal du gøre? Meld dig ind i Almenr og skriv dig på interesselisten til Elleville. Så invitere vi dig med.

Meld interesse

Co-Design
feb 19' - APR 20'

I anden fase samler vi Designfællesskabet - alle jer der vil bo i Elleville.
Her er du og de andre medlemmer med til at præcisere designet, og medlemmerne lærer hinanden at kende. Altsammen under Almenr’s kyndige ledelse og med BIG som arkitekt. 

Hvad skal du gøre? Ansøg om at blive medlem af Elleville. Med et medlemskab får du en reservation til en bolig i Elleville og du blive en del af det egentlige designforløb.
Det koster 15.000 at blive medlem og lave en reservation. De 15.000 bliver fratrukket dine første 3 huslejer.

Co-BUILD
APR 20' - sep 20'

Før byggefasen underskriver du en leje-aftale.Derefter går byggeriet i gang. Fordi Elleville er et “leje”-bofællesskab, kan du her bare læne dig tilbage.

Sammen med vores  partnere Rambøll, Poshtel og BIG bygger vi Elleville for fællesskabet med alle de input, vi samler fra Designfællesskabet. 

Hvad skal du gøre? Beslut dig for en bolig.

Co-LIVE
SenSommer 20'

I sensommeren står ELLEVILLE klar til indflytning og dit nye liv i bofællesskabet starter.

Hvad skal du gøre? Flyt ind og lev livet

Boliger og pris

Elleville er en vision om et innovativt bofællesskab, der kombinerer det bedste fra fællesskab og deleøkonomi med bekvemmelighed. De enkelte huse er optimeret til at kunne være små og lækre. Og der er mange flere fælles faciliteter og services, end vi er vant til. 

Visionen er, at du skal kunne leje den “pakke”, der passer til dig:

3 priseksempler, alle med basismedlemskab af Elleville med fælles café, vaskeri, yogastudie, drivhus, tennisbane, rengøring og vedligeholdelse, adgang til lejlighed i København m.m. 

Mini

Dit private minihus på 30m2
og 15 m2 orangeri/vinterhave
= 4.500 /md.

Midi

Dit private hus på 60m2 og
30 m2 orangeri/vinterhave 
= 7.500 /md.

Maxi

Dit private hus på 105m2 og
60 m2 orangeri/vinterhave
= 13.750 /md

Billede: visualisering

I udviklingsprocessen arbejder vi sammen med BIG om at udvikle den samlede plan og de mindre fællesskaber og boliger.

Hvert modul designes både udvendigt og indvendigt på en bæredygtig måde, så vi løbende kan opgradere design og look.

Boligerne i Elleville er inspireret af det byggesystemet brugt til at bygge Poshtel (som er ejet af de samme folk, der vil investere i Elleville). Systemet gør det muligt at bygge bæredygtigt i højeste kvalitet og samtidig opnå effektive byggeprocesser, der også integrerer smart-house-teknologi.

Inden for byggesystemet kan du konfigurere din bolig. Fra enheder på 60m2 til små moduler på 15m2, der kan kombineres på mange måder.

Hen over efteråret vil byggesystem blive afklaret og præsenteret. Og her skal også lokalplan og byggemodnings-forhold falde på plads.

byggesystem

Tilbud til lejerne om medejerskab af Elleville Coop

Elleville Coop er Ellevilles eget administrationsselskab med en fast direktør, der også bor i Elleville. Selskabet servicerer hele fællesskabet, står for administrationen og sørger for de lokale leverandører af services mv.

Som lejer får du tilbud at blive medejer af administrationsselskabet. Det gør du, fordi vi (understøttet af ganske megen forskning) tror på, at fællesskaber trives ekstra godt med kooperativt medejerskab.

Det sikrer fuld transparens, demokratisk indflydelse og tæthed til fællesskabets faktiske behov.

Konkret betyder det, at Elleville Coop – det selskab, der står for driften af Elleville, ejes som et kooperativ af fællesskabets medlemmer og Almenr.

Der vil blive udarbejdet et fuldt prospekt for Elleville Coop, og det forventes, at en anpart vil koste 20.000 og kunne forrentes med 4%

Interesseret?

Hvordan kan jeg blive en del af Elleville?
Tilmeld dig og svar på et par spørgsmål, så vi kan lære dine drømme og behov bedre at kende.

Løbene får du informationer om workshops, boligerne, designet og fællesskabet. Hvis det er noget for dig, så er næste skridt at blive medlem!


Elleville Talks, middage og workshops
Over de kommende måneder afholder vi events med talks hvor du møder andre interesserede og får inspiration om fællesskaber fra nogle af Ellevilles venner og kræfterne bag. Du vil også blive inviteret til at bidrage med input via hjemmesiden, Og når vi begynder at få de mange brikker på plads med bl.a. lokalplan og byggeri, så bliver du inviteret til næste fase.


Du skal være medlem af Almenr for at deltage. Det koster 69 kr. om måneden. Dit medlemskab viser din interesse og giver dig adgang til events og information, til Elleville og alle nuværende og fremtidige Almenr bofællesskaber. Og sikrer din plads, når du i næste fase skal booke en bolig i Elleville!

Meld interesse

Gå til forsiden