Om os

VisionHoldet bagPartnereKontakt os

Almenr gentænker landsbyen og nytænker, hvordan vi skaber boligfællesskaber. Vores vision er at skabe et mere menneskeligt samfund i landsbyskala. Det gør vi ved at bygge en international medlemsejet og medlemstyret kooperativ platform, der organiserer, finansierer og understøtter nye fællesskaber. Se hele visionen →

Holdet bag

Louise Heebøll er arkitekt med lang erfaring med kollaborative byggeprojekter, og elsker at trække i den orange kedeldragt og tage fat.

Michael Thomsen er strategisk udvikler og proceskonsulent med stor ledelseserfaring og står for den daglige ledelse af Almenr.

Lars Lundbye er strateg og er fokuseret på at opbygge gode samarbejder med partnerne.

Jonas Halfter udvikler vores brand, andre initiativer og digitale flader. Har en baggrund i service- og visuel design. Er uddannet fra Hyper Island.

Joel Holse er byudvikler med speciale i bofællesskaber. Joel laver kommunikation og vores research om eksisterende bofællesskaber.

Giulia Maci er arkitekt og byudvikler, og har som medstifter af Urbego gennemført talrige co-living projekter i Europa. Giulia hjælper byggefællesskaberne med designfasen.

Sune Larsen hjælper byggefællesskaberne igennem finansieringsfasen.

Mette Thingstrup er organisationspsykolog og er optaget at få gruppedannelserne optimeret så meget som muligt.

Partnere

Almenr har gode samarbejdspartnere, med hvem vi gentænker, hvordan vi kan gøre det let at skabe boligfælleskaber

Enemærke & Petersen a/s har årtiers solid entreprenørerfaring med at bygge sociale boligbyggerier, andelsboliger og almennyttige boliger. EogP bidrager til at gøre selve byggefasen topoptimeret og risikostyret.

Læs mere

”Vi tror meget på, at fremtidens boliger er langt mere sociale. Når en gruppe sætter fællesskabet og det sociale liv i centrum – og tager dét afsæt at få skabt rammerne om det gode liv. I Enemærke & Petersen har vi altid været optagede af forskellige boformer som andelsforeninger og almene boliger - og de fællesskaber, der etableres og udleves der. Almenr tager den stigende efterspørgsel på bo- og byggefællesskaber alvorlig og nytænker byggeriet på fællesskabets præmisser.”
Peder Johansen, Direktør, Enemærke og Pedersen

Er en international sammenslutning af unge by- og boligudviklere med speciale i participatory design og bruger-processer. Via Urbego får Almenrs byggefælleskaber adgang til en stor gruppe passionerede arkitekter og designere til deres designproces.

Læs mere

”Co-living er et af de allervigtigste elementer i en mere social og bæredygtig
fremtid.”

Giulia Macy, Co-founder, Urbego

Er en innovationsvirksomhed dedikeret til at skabe virksomheder og projekter baseret på bæredygtige fællesskaber.

Læs mere

”Deleøkonomi og co-creation har radikalt forandret hotelindustrien (tænk AirBnB), transportindustrien (tænk GoMore), musikindustrien (tænk Spotify), forlagsindustrien (tænk Wikipedia) osv…. Med Almenr kan vi gøre det samme med ejendomsindustrien, der synes frosset fast i et paradigme.”
Lars Lundbye, CEO, Blå Himmel.

Er Danmarks førende inden for brugerinddragende spilprocesser og ved rigtig meget om, hvordan dialog og samskabelse bliver både sjov og effektiv gennem metoder inspireret af spil.

Læs mere

”Det handler om reel involvering og aktivt medejerskab. På det punkt er der et uforløst potentiale
i byggebranchen, ikke mindst når det gælder inddragelse af metoder og inspiration fra co-creation,
adfærdsdesign og gamification.”

Ask Agger, administrerende direktør i Workz

Få besked på mail, når der er nye bofællesskaber på vej

Vi lover at vi ikke fylder din inbox unødigt

Succes :) 
Oops! Noget gik galt. Prøv igen :)