Aktuelt

MERE.SAMMEN.

Fritidslandsbyen bliver bygget på en 100.000 kvm stor grund i udkanten af sommerhusområdet Ellinge Lyng, med 24 sommerhuse, fede fællesfaciliteter og 8 hektar fri- og naturarealer til at boltre sig på. I fritidslandsbyen får du både vennerne og naturen lige foran din dør.


Grunden ligger delvist i sommerhuszone og dels i landzone. Det betyder at sommerhusene i fritidslandsbyen kommer til at ligge på det areal som ligger i sommerhuszonen, som vist på situationsplanen med orange.

Credit: GO Logic "Little houses on the ferry"

Husene kommer til at ligge i mindre husklynger, med private sydvendte terrasser, og i formationer der sørger for, at man har udsigt til de grønne omgivelser frem for hinandens soveværelser.

På den 8 hektar store landgrund er der plads til at dyrke naturen. Her kan der blive plantet frugttræer og anlagt køkkenhaver, og der er plads til alt fra bistader til hønsegård og hestefold.

Fritidslandsbyen kommer til at råde over flere fællesskabsorienterede rum og faciliteter. Fælleshuset bliver fritidslandsbyens samlingspunkt og mødested mellem landsbyen og naturen. Herfra kan man nyde udsigten ud over frugtlunden og køkkenhaverne, til landsbyens fælles grillaftener.


Der er også en gård tilknyttet grunden, som på nuværende tidspunkt lejes ud, men har et stort potentiale som fælleshus, værkstedsmiljø eller B&B i fremtiden. Det skal designfællesskabet finde ud af i den kommende proces.

De første tre grunde vil ligge på/tæt på Sjælland.
- Hvad lyder mest interresant for dig?

Tak! Vi sender snart noget til dig.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet af

Oline

marieoline@almenr.dk

Community Manager

Mere fra bloggen

Til bloggen ↩

Få besked på mail, når der er nye bofællesskaber på vej

Vi lover at vi ikke fylder din inbox unødigt

Succes :) 
Oops! Noget gik galt. Prøv igen :) 
Almenr Logo