Et landsby-bofællesskab ved Tisvilde for os der vil mere. Sammen.
Og hellere vil bruge kræfter på det sjove. 

ELLEVILLE

En ny, smartere og mere social måde at bo på.

Mere.

sjov

kvalitet

design

bæredygtig

fritid

fællesskab

sammen.

Elleville er et nyt bofællesskab ved Tisvilde, blandt marker, hav og en direkte rute til København. Du er inviteret.

Se mere her og ansøg om at få en bolig i fællesskabet. Det hele starter med en middag.

Se mere

Vi bruger højkvalitets design-partnere, der passer ind i byggesystemet. Fra materialer til toilet er enhederne toptunede. Og så er de fyldte med smart house teknologier der sikrer effektiv drift og godt indeklima. Læs mere om design her

Du vælger helt selv hvor store eller hvor mange boligmoduler, du har brug for. Og du behøver ikke at eje selv; du behøver ikke bekymre dig om drift; du behøver ikke en masse overflødige kvadratmeter og faciliteter. Ved at leje din bolig og indgå i bofællesskabets fælles pulje, så kan du fokusere på det det handler om. Læs mere om boliger her

Elleville er et moderne bofællesskab. Du har selvfølgeligt dit helt eget hus. Men du har også en masse fantastiske bofæller, aktiviteter fra yoga til tango – og lækre fælles faciliteter fra drivhus over motorcykelværksted til sejlbåde – alt efter hvad I beslutter jer til. Læs mere om proces her

EllevilLe er designet fra bunden til at være C02 neutralt! Med integration af effektiv teknologi og bæredygtige og sunde materialer er både bygninger og drift miljøoptimerede. Vi har grøn strøm og Poshtel’s 5th element til decentral vandrensing er en af af de mange smarte teknologier der gør Ellevilde til et state-of-the-art bofællesskab.
Igen fordi vi helt simpelt gør det sammen og derfor kan få bedre kvalitet! 

Elleville bliver en hel ny type boligfællesskab – en unik mulighed for en hverdag med mere frihed og lethed i hverdagen. 
Her kan du få mere af det gode - som fællesspisning, værksteder, café og fælleskontor - simpelthen, fordi vi deler lidt mere af det, vi plejer at have os selv - f.eks. gæsteværelserne, og fordi vi deles om, at få alt det besværlige (som vedligeholdelse) leveret som en service.

Lige uden for Vejby. Med udsigt udover marker og enge. 5 minutter fra stranden. 5 min fra Tisvilde. Kun 58 km from København. Adressen er Tisvildevej 18, Vejby.

Mere sjov. Mindre Bekymring.

Elleville er et opgør med ideen om, at vi hver skal eje alt muligt og have besværet med det. Ved at vi slår os sammen og i stedet lejer og deler faciliteter og ressourcer og samfinansierer de services, vi har brug for, opnår vi ikke kun en hel masse materielle fordele. 

Vi bor også meget mere bæredygtigt og mere socialt. Udover den fælles basispakke indeholdt i grundlejen, vælger du selvfølgeligt selv, hvor meget service, du ønsker.

Elleville handler om det gode liv, relationer og sjove aktiviteter. Og fordi vi bor lidt mindre, meget smartere og mere fælles, har du flere penge til dig selv ved at bo i Elleville.
Du behøver ikke at eje selv; du behøver ikke bekymre dig om drift; du behøver ikke en masse overflødige kvadratmeter og faciliteter. Ved at leje din bolig og indgå i bofællesskabets fælles pulje, så kan du fokusere på det det handler om. 

Mellem Vejby og Tisvilde

Adressen er Tisvildevej 18, Vejby

Hvem står bag?

Elleville kombinerer leje og andel: Fordi vi deler om alt det praktiske, så kan vi organisere det hele sammen i en meget fleksibel leje-model. Og fordi vi tænker kooperativt vil alle få tilbuddet om at blive medejer på andelsbasis af det administrationsselskab, der står for det praktiske (det er ikke et krav).

Læs mere

Fleksible boliger

Vi ønsker at skabe et fællesskab, der kan rumme både singler og store familier, unge og ældre. Hvad det koster, afhænger af, hvor meget plads du vil bruge - og hvor meget du deler. Huslejen går fra 4.500 for en tom lille bolig til 14.000 for den helt store med orangeri.

Se priseksempler

Interesseret?

Hvordan kan jeg blive en del af Elleville?
Tilmeld dig og svar på et par spørgsmål, så vi kan lære dine drømme og behov bedre at kende.

Løbene får du informationer om workshops, boligerne, designet og fællesskabet. Hvis det er noget for dig, så er næste skridt at blive medlem!


Elleville Talks, middage og workshops
Over de kommende måneder afholder vi events med talks hvor du møder andre interesserede og får inspiration om fællesskaber fra nogle af Ellevilles venner og kræfterne bag. Du vil også blive inviteret til at bidrage med input via hjemmesiden, Og når vi begynder at få de mange brikker på plads med bl.a. lokalplan og byggeri, så bliver du inviteret til næste fase.
Første møde var søndag d. 25. august.


Du skal være medlem af Almenr for at deltage. Det koster 69 kr. om måneden. Dit medlemskab viser din interesse og giver dig adgang til events og information, til Elleville og alle nuværende og fremtidige Almenr bofællesskaber. Og sikrer din plads, når du i næste fase skal booke en bolig i Elleville!

Meld interesse

Hvem står bag Elleville?

Læs mere her

Vil du vide mere? Se mere om processen, boligerne og hvem der står bag.

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse